Vi på I Skinn i Gävle arbetar bara med naturmaterial och kan skräddarsy dina kläder med stor noggrannhet. Vi gör kläder till kvinnor som vill profilera sig lite mer, och inte bara köpa det som redan finns ute på marknaden.

Ägaren Ann-Marie Eriksson startade företaget redan 1984. Verksamheten har varit ungefär densamma hela tiden, men har mer och mer gått över mot flera naturmaterial som t.ex. siden, ull, lin, päls m.m.

Vi jobbar direkt emot kund och har ett kundregister på nästan 4000 kunder. Mestadels handlar det om kvinnor från 35 år och uppåt. Till de trogna kunderna skickas kontinuerligt information om nya modeller och var de kan mötas på smidigast sätt.

Våra produkter marknadsförs mest på olika mässor i Sverige. I Skinn gör allt, utom materialet, från idé till färdig produkt.

En del av kläderna serieproduceras eller säljs till butik, men ofta handlar det om att sy på kundens mått. Eftersom de här kläderna är lite mer unika så syns de också på ett bättre sätt. Det har lett till att många frågar var man kan få tag i kläderna, och därför är det många kunder som kontaktar oss direkt.

Vi är måna om att behålla verksamheten i den mindre skalan just för att kunna ha kontroll över och bevara den goda kvalitén.

Adress: Box 5, 801 02 Gävle, Tel: 026-109315, Mobil: 070-295 40 30, Fax: 026-649291, E-post: info@iskinn.se

Bild på ullvästar Bild på ullvästar Bild på ullvästar Bild på ullvästar Bild på ullvästar Ullvästar